Budakalászon családi ház ELADÓ.

65 000 000 Ft

Kategória: ,

Budakalászon családi ház ELADÓ.

Budakalászon, nyugodt és barátságos környezetben található ez a lehetőségekkel teli 1 szobás + nappalis családi ház, mely ideális otthonnak vagy befektetésnek egyaránt.

A cca. 56m2-es tégla falazatú ingatlanban egy tágas szoba, egy kellemes nappali-étkező, praktikus konyha, előszoba rész, fürdőszoba toalettel és egy kamra található, ezek mind kényelmes helyet biztosítanak a mindennapi élethez.

A fűtés gázkonvektorral és egy meghitt cserépkályhával van megoldva, melyek garantálják a meleg és otthonos légkört még a hideg téli estéken is.A telek nagysága cca. 750m2, lehetőséget adva a kertészkedésre, pihenésre vagy akár kreatív projektek megvalósítására. Az udvarban található ásott kút biztosítja a locsolás lehetőségét, így gondoskodva a növényekről és a kert szépségéről.

Emellett az ingatlanhoz tartozik egy cca. 40m2-es melléképület is, mely jelenleg felújításra vagy bontásra vár. Ez a tér további lehetőséget nyújt egy újabb lakóépület kialakítására, így még több potenciált hozva létre az ingatlanban.

Ha úgy érzi, hogy ez az ingatlan az Ön számára a megfelelő, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tekintsük meg együtt ezt a lehetőségekkel teli otthont!

Ár: 49,9M

Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36309030558

TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD Kft.
MEZŐKÖVESD, EGER, MISKOLC és a TISZA TÓ KÖRNYÉKÉN
Az ingatlan vásárlást-eladást ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány elkészítésével segítjük.

További információk

Telek mérete (m2)

Szobák száma

Ingatlan típusa

Alapterület (m2)

Település

Érdekelheti még...