Bogácson, Egertől néhány km-re a Bükk lábánál, a Csemetekert Lakóparkban, termálvíz hálózatra csatlakozási pontokkal kialakított építési telkek 14M Ft-tól ELADÓK

12 500 000 Ft27 000 000 Ft

Azonosító nincs megadva Kategória: Címke:
Bogácson, Egertől néhány km-re a Bükk lábánál, a Csemetekert Lakóparkban, termálvíz hálózatra csatlakozási pontokkal kialakított építési telkek ELADÓK!
Kiváló befektetési lehetőség Bogácson a Csemetekert Lakóparkban! Az országban szinte egyedülálló módon a jövőben termálvíz csatlakozási lehetőséggel telkeket kínálunk eladásra egy 120.000 m2-es termál és villapark létesítésére alkalmas területen!
Bogács a Bükk déli lejtői előtt helyezkedik el. Közlekedésföldrajzi szempontból a település fekvése nagyon kedvező. Bogács a dél-borsodi regionális központot Mezőkövesdet és a Heves-megyei megyeszékhelyet Egert összekötő út mentén fekszik az M3 autópályától 10 km távolságra. A település területét észak-déli irányban a Hór- és a Szoros-patak völgye fogja egységbe. A település vonzereje a Termálfürdő gyógyvize, természetjáró túraútvonalai. A település része a Bükkaljai borvidéknek is.
A Csemetekert Lakópark a pincesortól 150 m-re, a termálfürdőtől 800 m-re a Cserépfalu irányába vezető út mentén helyezkedik el. A telkeken az országban szinte egyedülálló módon az alapközműveken (víz,gáz,villany) túl, TERMÁLVÍZ (gyógyhatású) hálózatra csatlakozási lehetőség is kiépítésre került. Az 500 l/perc vízhozamú 54 Celsius- fokos, szabad kifolyású, pozitív TERMÁL kút üzemeltetési engedéllyel rendelkezik és a telkekhez kiépített termál vezetéken igény esetén, a közeljövőben termálvizet tud szolgáltatni! A csapadékelvezetés zárt rendszerben megoldott. A terület övezeti jellege Lke-sz-4 újonnan kialakítandó, kertvárosi lakóterület. Aszfaltozottak az utak a területen, a kialakított utcák már elnevezést kaptak, a közvilágítás is megoldott.
A jelenleg értékesítésre kerülő telkek családi ház kialakítására vagy egyéb célra hasznosíthatók, nagyságuk 1500 m2-től 2700 m2- ig terjed. A területen kettő medencés családi ház/villa már átadásra került és több telket értékesítettünk. Társasházak/ikerházak létesítésére is adottak a feltételek. Patakparti sétány és játszóterek is kialakíthatók a közös területeken.
Irányár: 14M Ft-tól 27M Ft-ig, a terület nagyságától és elhelyezkedésétől függően.
Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36302914581
TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD Kft.
EGER-MEZŐKÖVESD-MISKOLC és TISZA TÓ KÖRNYÉKÉN
Az ingatlan vásárlást-eladást ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány elkészítésével segítjük.

További információk

Település

Ingatlan típusa

Telek mérete (m2)

Szobák száma

Alapterület (m2)

Emelet

Épület szintjei

Leírás, videó