Bogácson, Egertől nem messze 2 szobás családi ház ELADÓ.

17 900 000 Ft

Kategória:

Bogácson, Egertől nem messze 2 szobás családi ház ELADÓ.

Bogácson, a Bükk lábánál, mindössze egy rövid autóútra Eger városától, és mindössze 15 kilométerre Mezőkövesdtől, a turisztikailag kedvelt, termál fürdőjéről és a pinceborozóiról is híres településen található ez az ingatlan, egy hangulatos, 2 szobás családi ház, mely az ideális otthont nyújtja azoknak, akik szeretik a természet közelségét és a nyugalmat.

A körülbelül 70 négyzetméteres ingatlanban tágas és világos szobák fogadják a lakókat, egy nappalival, étkező-konyhával, valamint egy kényelmes fürdőszobával és WC-vel.

Az előszoba praktikus elrendezése segíti a rend és funkcionalitás megőrzését, míg az épület alatt lévő közepes méretű pince ideális tárolóhelyiséget kínál.

A fűtést radiátorok biztosítják, melyeket egy modern kombi cirkó gázkazánról működtetnek, így a meleg mindig garantált. A nyílászárók részben cserélve lettek, és korszerű műanyag hőszigetelt üvegezésűekre, így a ház energiatakarékos és kényelmes.

Az ingatlanhoz tartozó telek körülbelül 800 négyzetméteres, melyen egy garázs és gazdasági épületek is helyet kaptak. A hátsó traktusban gyümölcsfák árnyékában pihenhetünk, melyek locsolására egy ásott gyűrűs kút áll rendelkezésre.

Ez a bájos családi ház ideális választás lehet azoknak, akik egy csendes és nyugodt környezetben szeretnének élni, miközben élvezhetik Bogács kínálta különleges lehetőségeket és természeti szépségeket. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és tegye meg az első lépést az új élet felé ebben az otthonban!

Ár: 17,9M Ft.

Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36309030558

TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD KFT.

MEZŐKÖVESD, EGER, TISZA TÓ ÉS MISKOLC KÖRNYÉKÉN

További információk

Település

Telek mérete (m2)

Ingatlan típusa

Szobák száma

Alapterület (m2)

Leírás, videó

Bogácson, Egertől nem messze 2 szobás családi ház ELADÓ.

Érdekelheti még...