Bükkábrányban ELADÓ egy 4 szobás családi ház+ különálló 2 szobás felújított ház egy telken.

38 000 000 Ft

Azonosító 31852226 Kategória:

Bükkábrányban ELADÓ egy 4 szobás családi ház+ különálló 2 szobás felújított ház egy telken.

ELADÓ a Mezőkövesdtől 13km-re lévő Bükkábrányban központi helyen egy cca. 200m2-es, B30-as falazóblokkból épített, 4 szobás összkomfortos családi ház.

A családi házhoz hozzátartozik még egy teljeskörűen felújított 2 szobás családi ház is.

A 4 szobás családi házban még nappali erkéllyel, konyha, fürdőszoba, toalett, tároló helyiségek és kazánház van. A házzal egybeépítve van egy cca. 20m2-es helyiség is, itt fodrászüzlet van kialakítva.

A családi ház fűtése gáz kazánnal, vegyestüzelésű kazánnal és cserépkályhákkal van megoldva.

A nyílászárók nagyrészben már cserélve lettek korszerű műanyag hőszigetelt ajtókra és ablakokra is.

A családi ház tetején napozó terasz lett kialakítva, a fodrászüzlet alatt közepes méretű pince van.

Az ugyanezen a telken lévő 2 szobás cca. 80m2-es teljeskörűen felújított családiházban új fürdőszoba, konyha található, új vízrendszer, új villamos hálózat lett kiépítve, a nyílászárók itt is már korszerű műanyag hőszigetelt üvegezésüek.

Itt a fűtés gázkonvektorral és fatüzelésű kandallóval lett megoldva, a ház hűtése klímával történik.

A cca. 1400m2-es telken 3 garázs, gazdasági épületek találhatóak, az udvar parkosított, a kert gondozott, gyümölcsfákkal beültetett.

A két családi ház a település központi részén helyezkedik el, nagyságukból adódóan alkalmas két generációs együttélésre is, és a fodrászüzlet is remek lehetőség.

Ár: 38M Ft.

Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36309030558

TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD KFT.

További információk

Település

Ingatlan típusa

Telek mérete (m2)

Szobák száma

Alapterület (m2)

Leírás, videó

Bükkábrányban ELADÓ egy 4 szobás családi ház+ különálló 2 szobás felújított ház egy telken.

ELADÓ a Mezőkövesdtől 13km-re lévő Bükkábrányban központi helyen egy cca. 200m2-es, B30-as falazóblokkból épített, 4 szobás összkomfortos családi ház. A családi házhoz hozzátartozik még egy teljeskörűen felújított 2 szobás családi ház is. A 4 szobás családi házban még nappali erkéllyel, konyha, fürdőszoba, toalett, tároló helyiségek és kazánház van. A házzal egybeépítve van egy cca. 20m2-es helyiség is, itt fodrászüzlet van kialakítva.

A családi ház fűtése gáz kazánnal, vegyestüzelésű kazánnal és cserépkályhákkal van megoldva. A nyílászárók nagyrészben már cserélve lettek korszerű műanyag hőszigetelt ajtókra és ablakokra is. A családi ház tetején napozó terasz lett kialakítva, a fodrászüzlet alatt közepes méretű pince van.

Az ugyanezen a telken lévő 2 szobás cca. 80m2-es teljeskörűen felújított családiházban új fürdőszoba, konyha található, új vízrendszer, új villamos hálózat lett kiépítve, a nyílászárók itt is már korszerű műanyag hőszigetelt üvegezésüek. Itt a fűtés gázkonvektorral és fatüzelésű kandallóval lett megoldva, a ház hűtése klímával történik.

A cca. 1400m2-es telken 3 garázs, gazdasági épületek találhatóak, az udvar parkosított, a kert gondozott, gyümölcsfákkal beültetett. A két családi ház a település központi részén helyezkedik el, nagyságukból adódóan alkalmas két generációs együttélésre is, és a fodrászüzlet is remek lehetőség.

Ár: 38M Ft.

Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36309030558

 

Érdekelheti még...