Cserépváralján, a Bükk lábánál 2 szobás családi ház ELADÓ.

12 900 000 Ft

Kategória:

**Találja Meg Otthonát a Bükk Hegység Szívében! **

Üdvözöljük Cserépváralján csendes kistelepülésén, ahol eladásra kínálunk egy bájos családi házat, mely ideális otthont nyújt a Bükki Hegység lábainál.

Ez a körülbelül 70 négyzetméteres ingatlan két tágas hálószobával rendelkezik, melyek mellett megtalálható egy praktikus konyha, fürdőszoba és előszoba-közlekedő.

A telek területe 764 négyzetméter, melyhez tartozik pince, gazdasági épületek is tartoznak, melyek tökéletesek tárolóként és kiegészítő helyiségekként.

Locsolásra ásott kút áll rendelkezésre.

A fűtést gázkonvektorok biztosítják, így a meleg és kényelmes otthonérzet garantált.

A családi ház elhelyezkedése kiváló, a település mentes mindenféle negatív környezeti hatástól, így ideális helyet biztosítva a nyugodt élethez.

A környék számos kikapcsolódási lehetőséget kínál, miközben Miskolc és a szomszédos települések is könnyen megközelíthetőek. A falu közigazgatásilag Mezőkövesdhez tartozik, mely egy fürdőváros, így a wellness és kikapcsolódás lehetőségei is könnyen elérhetőek.

Miskolctól cca. 50 km, a szomszédos települések: északkelet felől Kács zsákfalu, kelet felől Tiboddaróc, dél felől Tard, délnyugat felől a fürdő település Bogács, nyugat felől pedig Cserépfalu. Közigazgatásilag a falu  a 18 kilométerre délre fekvő szintén fürdőváros Mezőkövesdhez tartozik, M3 autópálya 20, 3 sz. Fő út 12km.

Ez a bájos családi ház felújítás után kiváló életteret biztosít hegyvidéki környezetben, és ideális lehetőséget kínál egy új tulajdonosnak, hogy álmai otthonát megvalósítsa.

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy többet megtudjon erről a különleges lehetőségről!

TIKTOK videó: https://www.tiktok.com/@topingatlanmezokovesd/video/7364680837687774497?lang=hu-HU

Ár: 12,9 M Ft.

Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36309030558

TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD Kft.

MEZŐKÖVESD, EGER, MISKOLC és a TISZA TÓ KÖRNYÉKÉN

Az ingatlan vásárlást-eladást ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány elkészítésével segítjük.

További információk

Település

Telek mérete (m2)

Szobák száma

Ingatlan típusa

Alapterület (m2)

Érdekelheti még...