Eger mellett Bogácson exkluzív, duplamedencés, mediterrán hangulatú családi ház ELADÓ 450.000 €

197 000 000 Ft

Kategória:

Eger és Mezőkövesd közelében Bogácson, a folyamatosan épülő és fejlődő Csemetekert Lakóparkban, panorámás kilátással a Bükkre, exkluzív, duplamedencés, mediterrán hangulatú családi házat kínálunk eladásra!

450.000€

Bogács a Bükk déli lejtői előtt helyezkedik el. Közlekedésföldrajzi szempontból a település fekvése nagyon kedvező. Bogács a dél-borsodi regionális központot Mezőkövesdet és a Heves-megyei megyeszékhelyet Egert összekötő út mentén fekszik az M3 autópályától 10 km távolságra.

A település területét észak-déli irányban a Hór- és a Szoros-patak völgye fogja egységbe. A település vonzereje a Termálfürdő gyógyvize, a Bükki Nemzeti Park természetjáró túraútvonalai, Eger és Mezőkövesd Zsóry fürdő közelsége. A település része a Bükkaljai borvidéknek is.

A bogácsi pincesortól 150 m-re, a termálfürdőtől 800 m-re a Cserépfalu irányába vezető út mentén helyezkedik el a lakópark.

A lakópark területén 500 l/min vízhozamú szabad kifolyású pozitív 54 Celsius- fokos és üzemeltetési engedéllyel rendelkező TERMÁL kút található, kiépített termálvíz hálózattal.

Aszfalt burkolatú úthálózat került kialakításra, a közvilágítás is megoldott.

A terület összközművesített, a csapadékelvezetés zárt rendszerben megoldott. A lakópark zárt, körbe kerített.

Az értékesítendő ingatlan amerikai stílusban, minőségi építőanyagokból, modern gépészettel épült, természetes bogácsikő burkolattal díszített, környezete gyönyörűen parkosított.

A hasznos lakóterület 400 m2, a padlás beépíthető, ahová elektromos vezérléssel záródó-nyitódó lépcsősor vezet.

Az ingatlan dísze az egylégterű, hatalmas amerikai nappali-konyha-ebédlő, beépített kandallóval. A vendégszobák és a fő háló is saját fürdőszobával rendelkeznek.

A nappaliból és a főhálóból közvetlen kijárási lehetőség van a négyévszakos, teljes értékű lakótérként funkcionáló télikert jellegű, korszerű, dupla-2 rétegű hőszigetelt üvegezésű, eltolható rendszerrel készült üvegteraszra.

Az üvegtáblák pillanatok alatt könnyedén, és biztonságosan nyithatóak-zárhatóak részben, vagy akár teljes egészében is, így néhány mozdulattal élvezhető a természet közelsége.

Itt kapott helyet a 25 m3-es úszó és a 4 m3-es termál vízzel feltölthető gyógymedence, valamint egy eleganciát sugárzó, masszív, kiváló minőségű 12 fős étkezőasztal, rengeteg helyet biztosítva egy családnak, nagyobb létszámú társaságnak összejövetelekhez.

A terasszal egy légtérben egy cca. 30 nm-es wellness, szauna és fitnesz részleg vizes blokkal is kiépítésre került.

Mennyezet-infrafűtés biztosítja a meleget, illetve a hidegburkolatú helységekben elektromos padlófűtés. 5 kW -os Napelem rendszer is kiépítésre került, valamint a medence tér légkondicionálóval ellátott.

Az ingatlanban található minőségi bútorok a megegyezés részét képezik.

Autók tárolására dupla, fűtött garázs áll rendelkezésre. A családi-ház védelméről riasztórendszer és kültéri kamera gondoskodik.

A 2700 m2-es parkosított udvaron épült egy vendég apartman is fedett grillterasszal.

A kert füvesített, parkosított, automata öntözőrendszerrel felszerelt, egy fúrt kút biztosítja a locsoláshoz szükséges vizet.

A kert végén tűzifa tároló, nyársaló, és a bográcsozó mellett elhaladva egy kis kertkapun át a Hór-patak partján találjuk magunkat.

Az ingatlan adottságaiból adódóan széleskörűen hasznosítható, új tulajdonosának szép otthona lehet.

Az értékesítés során budapesti lakás beszámítható!

 

Irányár: 197.000.000 Ft 

Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36302914581

TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD Kft.

EGER-MEZŐKÖVESD-MISKOLC és TISZA TÓ KÖRNYÉKÉN

 

 

További információk

Település

Ingatlan típusa

Telek mérete (m2)

Szobák száma

Alapterület (m2)

Emelet

Épület szintjei

Leírás, videó

https://youtu.be/dCMe8EaFV0U  Eger mellett Bogácson exkluzív, duplamedencés, mediterrán hangulatú családi ház ELADÓ

Érdekelheti még...