Füzesabonyban 3 szobás+ nagy nappalis igényes családiház ELADÓ.

54 900 000 Ft

Kategória:

Füzesabonyban 3 szobás+ nagy nappalis igényes családiház ELADÓ.

In Füzesabony steht ein Einfamilienhaus mit 3 Zimmern + großem Wohnzimmer ZU VERKAUFEN.

Csendes, jó környéken Füzesabonyban eladó egy kiváló állapotú és igényes belső vel rendelkező 3 szobás + nagynappalis családiház.

Az 1990-ben épült Ytong falazatú 140m2-es családiházban az alsó szinten nappali-étkező- gépesített konyha, előszoba és fürdőszoba toalettel és kamra van.

A felső szinten 2 szoba, gardrób szoba, nappali rész, fedett terasz-erkély, fürdőszoba és toalett van. A padlástér beépíthető, itt akár 2 szoba is kialakítható.

A családiházban 2019-ben felújítás és korszerűsítés történt, a nyílászárók már korszerű műanyag hőszigetelt üvegezésűek redőnnyel és rovarhálóval ellátva, a fürdőszoba csövezése már műanyag, a villanyhálózat pedig réz vezetékelésű.

A fűtés padlófűtés és radiátoros, ezek az 50m2-es ipari árammal ellátott pincében elhelyezett cirkó kombi és vegyestüzelésű kazánról is üzemeltethetőek, e mellett minden szobában hűtő/fűtő inverteres klíma is fel lett szerelve.

A térburkolt udvarról a cca. 600m2-es parkosított kertbe elektromos kapun juthatunk be. Itt az autóknak 3 állásos garázs lett építve.

Pihenésre egy fából készült és bútorozott filagória, emellett épített kemencével egy 12 fő befogadására képes hangulatos fedett vendégtér és bográcsozó hely áll rendelkezésre.

A vendégek számára külön kinti igényes toalett lett építve kézmosóval. A parkosított kert locsolását öntöző rendszer végzi fúrt kútról.

A ház védelméről riasztórendszer gondoskodik.

A családiház nagyon jó állapotú, felújítást nem igényel, teljes vételár megfizetése után rövid időn belül költözhető.

Ár: 54,9M Ft.

Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36309030558

TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD Kft.

EGER-MEZŐKÖVESD- TISZA TÓ-MISKOLC KÖRNYÉKÉN

További információk

Település

Telek mérete (m2)

Szobák száma

Ingatlan típusa

Alapterület (m2)

Leírás, videó

Füzesabonyban 3 szobás+ nagy nappalis igényes családiház jó környéken ELADÓ.