Mezőkövesd egyik legkedveltebb utcájában, azonnal költözhető 5 szobás családi ház ELADÓ.

44 300 000 Ft

Kategória:

Mezőkövesd egyik legkedveltebb utcájában, azonnal költözhető 5 szobás családi ház ELADÓ.

Eladó Mezőkövesd egyik legkedveltebb utcájában egy kettő szintes, kiváló állapotú családi ház, 1321m2 telekkel, garázzsal. Az 1980-ban épült ingatlanban az alsó szinten 2 szoba, egy nagyméretű gardrób szoba, fürdőszoba wc-vel, folyosó, kazánház és nagyméretű garázs került kialakításra. A felső szinten 3 szoba, nagyméretű konyha/étkező, folyosó, fürdőszoba különálló wc-vel és kamra található. A legnagyobb szobához erkély is tartozik. Az ingatlan felső szintjén a víz, gáz, villanyhálózat teljes felújítást kapott, valamint modern, ízléses, minőségi új burkolatok lettek lehelyezve, a falak üde, pasztellszínre frissen festve, belső nyílászárók szép fehér színt kaptak. A fürdőszoba új bútorokkal berendezve, szaniterek, csaptelepek szintén újak, a nagyméretű zuhanykabin masszázs funkciós zuhanyrózsapanellel felszerelt, kapaszkodóval és ülőkével ellátott.

Új kondenzációs gázkazánnal lett megoldva a központi-radiátoros fűtés és a melegvízellátás, de vegyestüzelésű kazán is szolgáltathatja a meleget. Az ingatlanban található új bútorok a megegyezés részét képezik. Az ablakok fából készültek, redőnnyel ellátottak. Az utcafronti és udvari bejárati ajtó korszerű műanyagra cserélve. A tetőtér 95m2-en igény szerint beépíthető. Az ingatlan teljesen akadálymentesíthető, igény esetén a szintek közötti átjárás lift telepítéssel megoldható.
Az autóbejáró a garázsig térburkolatot kapott. az ingatlanhoz tartozó melléképület téglából épült, felhasználási lehetősége széleskörű. A füvesített kertben gyümölcsfák lettek telepítve. Fúrt kút áll rendelkezésre.

Irányár: 44,3M Ft. Alkuképes!
Érdeklődni, időpont egyeztetés:

TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD
EGER-MEZŐKÖVESD-MISKOLC és TISZA TÓ KÖRNYÉKÉN
Az ingatlan vásárlást-eladást ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány elkészítésével segítjük.

További információk

Település

Szobák száma

Ingatlan típusa

Alapterület (m2)

Leírás, videó

Mezőkövesd egyik legkedveltebb utcájában, azonnal költözhető 5 szobás családi ház ELADÓ.