Mezőkövesden tornácos parasztház ELADÓ.

19 900 000 Ft

Kategória:

Mezőkövesden, Matyóföld fővárosában, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, a Bükk-vidék déli szélénél, Egertől 20 km-re, jó szerkezetű, FELÚJÍTÁSRA ÉRDEMES tornácos parasztház eladó!

A parasztház 859 nm-es telken fekszik, frekventált helyen, jó lakókörnyezetben. A lakóterület 72 nm, kivételesen jó szerkezettel rendelkezik, melyben 4 helység (25-16-19-12 nm -es) lett kialakítva.

A nyílászárók, ablakok, beltéri és bejárati ajtók szép és eredeti állapotban vannak, a födém, a tetőszerkezet és a tornác oszlopai szintén.

A födém mester és tartógerendái kiválóak, díszei az épületnek, a fényképeket az élő látvány felülmúlja.

Az ingatlanban a villanyhálózat ki van építve. A többi közmű telken belül. A padlózat részben kő, részben hajópadló. A parasztházhoz kis pincerendszer tartozik és két melléképület. Az egyik melléképület igény esetén kétállásos garázzsá alakítható, a másik kétszobás vendég apartmanná. A melléképületek tetőgerendái megújítva. Az udvaron eredeti öntöttvas karos kerti kút is található.

A parasztház felújításával nem csak a múlt egy darabját őrizhetjük meg, hanem egy csodás otthont alakíthatunk ki, valamint a ZSÓRY Gyógy- és strandfürdő közelsége miatt hétvégi házként is funkcionálhat.

Irányár: 19.900.000 Ft
Érdeklődni, időpont egyeztetés:

TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD Kft.
MEZŐKÖVESD- EGER-MISKOLC és TISZA TÓ KÖRNYÉKÉN
Az ingatlan vásárlást-eladást ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány elkészítésével segítjük.

További információk

Település

,

Telek mérete (m2)

Szobák száma

Ingatlan típusa

Alapterület (m2)

Leírás, videó

Mezőkövesden tornácos parasztház ELADÓ.

Érdekelheti még...