Sirokban 9 szobás kiváló állapotú panzió-étterem ELADÓ.

89 999 000 Ft

Kategória: Címke:

Sirokban 9 szobás kiváló állapotú panzió-étterem ELADÓ.

Eladó az Egertől 18km, Gyöngyöstől 40km-re lévő, a Mátra és a Bükk hegység találkozásánál lévő Sirokban a híres Siroki vártól nem messze egy 9 szobás, 2×240m2-es kiváló állapotú panzió-étterem.

Az 1992-ben kibővített és 2020-ban teljes felújításon átesett 2 szintes, 9 szobás, 3 csillagos panzióban az alsó szinten 50/86 férőhelyes melegkonyhás étterem kiszolgáló helyiségekkel és hűtőkamrával, 20 fős presszó, utcai bejáratos üzlethelyiség-fagyizó-cukrászda, szociális helyiségek és vizesblokkok vannak.

 A felső szinten 3db 4 ágyas, 4db 3 ágyas, 1db 2 ágyas és 1db 1 ágyas szoba van. Minden szoba LED TV-vel felszerelt, saját fürdőszobával és klímatizálással rendelkezik.

A nyílászárók korszerű hőszigetelt üvegezésűek, a külső homlokzat is szigetelt,a fűtésről és a melegvízellátásról puffertartályos gáz és vegyestüzelésű kazán gondoskodik külön helyiségben. A házi vízellátás és a telepített napkollektorok külön rendszerről is üzemeltetve jelentős energia megtakarítást eredményeznek.

A panzió-étterem 2800m2-es, részben térkövezett és részben füvesített udvarán fedett terasz és autóbeálló is a vendégek rendelkezésére áll, a hátsó traktusban 8 apartmanos panzió fejlesztési-építési tervdokumnetációja is elkészült, ezt már az új tulajdonos valósíthatja meg.

A panzió jelenleg is üzemel, a kirándulóhelyek, az országos Kék túra útvonal, a Mátra, Bükk, Eger, Gyöngyös, a bükkszéki gyógy- és strand fürdő és Parád közelségéből az új tulajdonos egy kiváló épületegyüttest és állandó, hosszantartó bevételt realizálhat a megvásárlás után.

Az ár irányár, tegyen ajánlatot: 89,99M Ft.

Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36309030558

TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD Kft.

EGER-MEZŐKÖVESD- TISZA TÓ-MISKOLC KÖRNYÉKÉN

 

 

 

 

További információk

Azonosító

nincs megadva

Település

Ingatlan típusa

,

Telek mérete (m2)

Szobák száma

Alapterület (m2)

Emelet

Épület szintjei

Leírás, videó

Sirokban 9 szobás kiváló állapotú panzió-étterem ELADÓ.

 

Érdekelheti még...