Mezőkövesden 3 szobás teljesen felújított lakás ELADÓ.

Mezőkövesden csendes lakókörnyezetben 3 szobás, 68m2-es teljes felújítást kapott, azonnal költözhető lakás eladó. A nagynappalis-erkélyes szoba mellett két kisebb alapterületű szoba, étkező, konyha, fürdőszoba és toalett van.

A felújítás során teljesen megújult a kombikazános radiátoros fűtésrendszer, a teljes víz és elektromos hálózat, a látvány álmenyezeten rejtett hangulatvilágítás is megvalósult. A nyílászárók is cserélve lettek, mind korszerű műanyag, hőszigetelt üvegezésűek, ezek mind redőnnyel és rovarhálóval is felszereltek.

A lakás hűtéséről inverteres hűtő/fűtő klíma gondoskodik. A konyha bútorzata és a teljes műszaki berendezések is nagyrészt újak (mosógép, beépített sütő, mikrohullámú sütő, mosogató gép, beépített gáz főző lap, INOX páraelszívó, beépített hűtő fagyasztórésszel).

A lakásban lévő összes bútorzat is teljesen új (ágyazható ülő garnitúra, nappali szekrénysor, dohányzó asztal, étkező asztal a székekkel, a szobában lévő ágyak és szekrények, terasz ülőgarnitúra, szőnyegek) ezek már a vételárban benne vannak! Az ingatlan védelméről utólagosan élesíthető riasztórendszer gondoskodik.

Ár: 25,9M Ft.

Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36309030558

TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD

EGER-MEZŐKÖVESD-MISKOLC és TISZA TÓ KÖRNYÉKÉN

Az ingatlan vásárlást-eladást ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány elkészítésével segítjük.

Kategória: