Mezőkövesden 7 szobás, jó állapotú családi ház ELADÓ.

Eladó Mezőkövesden egy 7 szobás nagy nappalis, jó állapotú családi ház. Az 1991-ben Ytongból épült 200m2-es családi házban az alsó szinten a 3 szoba és a 42m2-es nagy nappali mellett fürdőszoba és toalett van. A felső szinten 4 szoba, kisebb méretű nappali, fürdőszoba és toalett van. Az alsó és felső szinten lévő szobákhoz erkély is tartozik, a pihenést nagyméretű fából ácsolt terasz biztosítja.

 Az ingatlan fűtése gáz cirkó és vegyestüzelésű kazánnal radiátorokkal megoldva, ezek az épület alatt teljes terjedelmében lévő pincében vannak elhelyezve, a melegvíz gáz üzemű kombi kazánról és villanybojlerről van megoldva, itt a pincében kapott szintén helyet a garázs is. A családi ház nyílászárói korszerű műanyag hőszigetelt üvegezésűek, a falak 10cm-es nemesvakolattal ellátott hőszigetelést kaptak, a szobák klimatizáltak.

Az 580m2-es részben térburkolt telken fúrt kút van, itt helyet kapott egy 64m2-es épület, ebben egy kiválóan felszerelt ,,nyári konyha” -étkező, a konyha mellett mosókonyha és fürdőhelyiség is ki lett alakítva, kint pedig tárolók lettek megépítve. A családi házat kovácsolt vaskerítés veszi körbe, garázs és hátsó traktusú nagykapu bejárattal, a biztonságról riasztó rendszer gondoskodik.

Az ingatlan vásárlást-eladást ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány elkészítésével segítjük.

Ár: 32,9M Ft.

Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36309030558

TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD

EGER-MEZŐKÖVESD-MISKOLC és TISZA TÓ KÖRNYÉKÉN

web : https://www.topingatlan.net

facebook : https://www.facebook.com/topingalanmk/

Kategória: