Szentistvánon ELADÓ volt élelmiszerbolt, italbolt és gazdasági épületegyüttes.

Az eladó üzlethelyiség a hozzákapcsolódó italbolttal és raktárrésszel Szentistván frekventált helyén, a Kossuth utcában, közvetlenül a busz állomásnál helyezkedik el. Az ingatlan középső részében helyezkedik el a volt élelmiszerbolt, amiben üzlettér, raktárak és szociális helyiségek vannak. Ezek mellett jobbra és balra szintén kereskedelmi v. akár raktározási célra is alkalmas, de külön bejáratú nagyobb méretű helyiségek találhatóak.

Az ingatlan középső részében, a volt élelmiszer bolt 93m2-es, az üzlettér mellett raktár és szociális helyiségek vannak.

Ennek fűtése gázkonvektorral van megoldva.

Az élelmiszerbolt jobb oldalán lévő (volt italbolt) helyiség cca. 90m2-es, 20m2-es felújított iroda rész van benne, fűtése egyedi, ezen felül egy cca. 20m2-es raktár és toalettek vannak benne.

Az élelmiszerbolt bal oldalán egy külön bejáratú, cca. 72m2-es helyiség van, 10m2-es iroda résszel és szociális helyiséggel (toalett) fűtése egyedi, 3 fázissal ellátott.

Az ingatlan egy 2160m2-es telken fekszik, a kert körbe kerített, a kertben egy 68m2-es betonból készült raktár épület is van.

Az ingatlan vásárlást-eladást ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány elkészítésével segítjük.

https://youtu.be/BKPfwDKamZI

Ár: 11.1M Ft.

Kategória: