Szomolyán 3 szobás+ nappalis családi ház ELADÓ.

Eladó az Egertől 18, Mezőkövesdtől 12km-re a Bükk alján lévő Szomolyán egy 3szobás+nappalis családi ház.

A cca. 70m2-es ingatlanban a 3 szoba és nappali mellett konyha-étkező, fürdőszoba és kazánház van. A családi ház fűtése radiátoros, fali gázcirkóval és vegyestüzelésű kazánról van megoldva. Az ingatlan tetőzetét 1989-ben felújították, cserélték. Az udvaron egy kisebb alapterületű, 1 szobás, előszobás+ kamrás ház és a főépülettel egybeépített garázs és gazdasági épületek találhatóak. A telek cca. 1400m2-es, a házak közötti udvari rész nagyon hangulatos, itt fúrt kútról tudunk locsolni, ami be van vezetve a családi házba is. Az udvarról egy kő lépcsőn juthatunk fel a domb teraszon lévő pár gyümölcsfával rendelkező nagy méretű telekhez, amiről pazar örök panoráma látvány tárul az egri Nagy-Eged hegyre, és Szomolya településre.

A családi ház nagyon kedvező helyen van, elhelyezkedéséből és a panoráma adottságaiból is kifolyólag kiváló életteret biztosíthat új tulajdonosának, de vendégháznak is kitűnő lehetőség.

Ár: 14,9M Ft.

Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36309030558

TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD

EGER-MEZŐKÖVESD-MISKOLC és TISZA TÓ KÖRNYÉKÉN

Aki szereti a fürdőturizmust, annak ott van Mezőkövesd Zsóry-fürdő, Bogács és Eger közelsége, megismerheti a Szomolyán és a környező településen lévő kiváló borokat, szereti a híres szomolyai fekete cseresznyét, vagy meg akarja nézni a híres kaptárköveket, ideális választás lehet ez a családi ház.

Kategória: