KEDVES LÁTOGATÓ!

Irodánk Eger, Mezőkövesd és Miskolc környékén lévő ingatlanok közvetítésével foglalkozik. Arra törekszünk, hogy ügyvédi háttérrel támogatva a lehető legjobb, személyre szabott szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleink részére az Önök legnagyobb megelégedésére, hogy megtalálják igazi otthonuk.

SEGÍTHETÜNK?

Ha elhatározta, hogy eladná ingatlanát, vagy bérbe adáshoz szüksége lenne szakszerű segítségre, szívesen segítünk Önnek ebben.

Az ingatlanközvetítést megbízás alapján végezzük. Adás-vétel esetén szolgáltatásaink közé tartozik a szerződés létrehozásának megszervezése, a szükséges dokumentációk előkészítése, ügyvédi adás-vételi szerződés megszervezése, tanácsadás. Az energetikai tanúsítvány elkészítésében való közreműködés.

Bérbeadás esetén ügyfélszűrés, korrekt ügyintézés, szerződéskötés, tanácsadás. Levesszük válláról a hirdetés gondját, költségeit, és időt is megtakarítunk az ügyfelek szűrésével. Igyekszünk minősített, potenciális, fizetőképes ügyfeleknek bemutatni az Ön ingatlanát. Ingatlan vételben, eladásban, bérbeadásban korrekt feltételekkel segítek.

Bérbeadásnál a jutalék egy havi bérleti díj fele.

Közvetítői díjazásom eladásnál csak sikeres értékesítés esetén van. Kizárólagos megbízási szerződést nem kötök, mert nem szeretném megfosztani a tulajdonost attól, hogy saját maga is eladhassa ingatlanát. Ügyfeleimet sem előre, sem utólag nem terheli semmilyen hirdetési-, regisztrálási-, vagy kiszállási költség, abban az esetben sem, ha az ingatlant végül mégsem én adom el.

Megtisztelő bizalmát köszönve:
Polyhos László, Ingatlanközvetítő
Telefonszám: +36309030558
TOP INGATLAN MK – Mezőkövesd

https://www.facebook.com/topingalanmk