Bükkábrány, Béke út 17.

38 000 000 Ft

Azonosító: 31852226 Kategóriák: ,

ÉRDEKLÓDÖM

  Hívjon, ha érdekli ez az ingatlan!

  IKeressen bátran! Minden esetben visszahívom Önt, ha éppen nem tudott elérni engem! +36 30 9 030 558 Küldjön SMS-t, ha egy vagy több konkrét ingatlan érdekli, így több információt tudok Önnek adni, amikor visszahívom!

  Leírás

  Bükkábrányban ELADÓ egy 4 szobás családi ház+ különálló 2 szobás felújított ház egy telken.

  ELADÓ a Mezőkövesdtől 13km-re lévő Bükkábrányban központi helyen egy cca. 200m2-es, B30-as falazóblokkból épített, 4 szobás összkomfortos családi ház. A családi házhoz hozzátartozik még egy teljeskörűen felújított 2 szobás családi ház is. A 4 szobás családi házban még nappali erkéllyel, konyha, fürdőszoba, toalett, tároló helyiségek és kazánház van. A házzal egybeépítve van egy cca. 20m2-es helyiség is, itt fodrászüzlet van kialakítva.

  A családi ház fűtése gáz kazánnal, vegyestüzelésű kazánnal és cserépkályhákkal van megoldva. A nyílászárók nagyrészben már cserélve lettek korszerű műanyag hőszigetelt ajtókra és ablakokra is. A családi ház tetején napozó terasz lett kialakítva, a fodrászüzlet alatt közepes méretű pince van.

  Az ugyanezen a telken lévő 2 szobás cca. 80m2-es teljeskörűen felújított családiházban új fürdőszoba, konyha található, új vízrendszer, új villamos hálózat lett kiépítve, a nyílászárók itt is már korszerű műanyag hőszigetelt üvegezésüek. Itt a fűtés gázkonvektorral és fatüzelésű kandallóval lett megoldva, a ház hűtése klímával történik.

  A cca. 1400m2-es telken 3 garázs, gazdasági épületek találhatóak, az udvar parkosított, a kert gondozott, gyümölcsfákkal beültetett. A két családi ház a település központi részén helyezkedik el, nagyságukból adódóan alkalmas két generációs együttélésre is, és a fodrászüzlet is remek lehetőség.

  Ár: 38M Ft.

  Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36309030558

   

  További információk

  Település

  Ingatlan állapota

  Komfort

  Épület szintjei

  Fűtés

  ,

  Akadálymentesített

  Fürdő és WC

  Kilátás

  Tetőtér

  Parkolás

  Építés éve

  Légkondícionáló

  Pince