Mezőtárkány, Heves megye

35 000 000 Ft

Azonosító: 32215816 Kategóriák: ,

ÉRDEKLÓDÖM

  Hívjon, ha érdekli ez az ingatlan!

  IKeressen bátran! Minden esetben visszahívom Önt, ha éppen nem tudott elérni engem! +36 30 9 030 558 Küldjön SMS-t, ha egy vagy több konkrét ingatlan érdekli, így több információt tudok Önnek adni, amikor visszahívom!

  Leírás

  Mezőtárkányban 5 szobás, igényesen kialakított családi ház ELADÓ.

  Provance Mezőtárkányban!

  https://youtu.be/odXB5uRd1F8

   ELADÓ az Egertől 25, Füzesabonytól 6km-re lévő Mezőtárkányban egy 5 szobás, kiváló állapotú családi ház.

  Az 1989-ben épült ingatlanban a földszinten 2 szoba, minőségi bútorzatú konyha, étkező, fürdőszoba, toalett, előszoba és az étkezőből kilépve egy nagyméretű pihenő terasz nyílik.

  A felső szinten 3 szoba, 1 nappali és fürdőszoba toalettel van. A fenti szinten minden szobából kényelmes erkélyekre juthatunk ki. A családi ház radiátoros fűtésű, a 100m2-es pincében elhelyezett gázkazánnal és az étkezőben kialakított fa tüzelésű vízteres látványkandallóval van megoldva, a nyílászárok fából készültek, hőszigetelt üvegezésűek, a családi ház hűtését több klíma is szolgálja.

   Az utcafronton szép kovácsoltvas kerítés van, ezen keresztül juthatunk be az 1300m2-es térburkolattal ellátott udvarba, itt ki lett alakítva egy nyárikonyha, e mellett közvetlenül garázs és gazdasági épületek találhatók. Pihenésre szolgál még a közvetlenül a nagyméretű terasz mellett épített kerti fedett kiülő is.

  A hátsó traktusban gondozott, részben gyümölcsfákkal beültetett kert rész van, és egy 1400m2-es, impozáns gyönyörű levendula ültetvény, külön megvásárolható,ennek az ára 1,5M Ft.

  Ha igazán igényes ingatlant keres Ön és családja számára, ha csak költözni akar, és nem akar már a felújítással foglalkozni hívjon fel, legyen ez a szép 5 szobás családi ház az új otthona.

  Ár: 35M Ft.

  Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36309030558

   TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD

  EGER-MEZŐKÖVESD-MISKOLC és TISZA TÓ KÖRNYÉKÉN

  Az ingatlan vásárlást-eladást ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány elkészítésével segítjük.

   

  További információk

  Ingatlan állapota

  Település

  Komfort

  Épület szintjei

  Fűtés

  ,

  Fürdő és WC

  Kilátás

  Tetőtér

  Parkolás

  Légkondícionáló

  Pince

  Azonosító

  32215816