Poroszlón, a Tisza-tónál eladó 2 szobás-nagy nappalis hétvégiház.

Tisza tó-Poroszló

Poroszlón, a Tisza-tónál eladó 2 szobás-nagy nappalis hétvégiház.

Eladó a Budapesttől 130 km, Egertől 40 km-re lévő kedvelt turisztikai látnivaló, a Tisza-tó mellet lévő Poroszlón egy 2 szobás belterületi hétvégiház.

A 80m2-es, a parttól cca. 300m-re lévő ingatlanban a 2 szoba mellett nappali-ebédlő, főzőfülke, fürdőszoba toalettel, közlekedő folyosó, előszoba és tároló van.

A hűvösben való pihenést a 20m2-es pihenőterasz  biztosítja.

A fűtés elektromos radiátorokkal van megoldva.

Az 1042m2-es telek részben gondozott gyümölcsfákkal, szőlőlugassal van beépítve, részben parkosított, ezek locsolására fúrt kút is rendelkezésre áll. 

A hétvégiház telke két utcára is nyílik, nagy és kiskapu bejárattal, mindkét utcafrontnál 1-1 gázcsonk és szenyvízrákötési lehetőség is van, így akár a telek megosztható, külön-külön is hasznosítható, beépíthető.

A hétvégiház cca. 300m-re van a tóparttól, horgászháznak, vendégháznak is kiváló befektetés, azonnal költözhető, birtokba vehető.

Ár: 22M Ft

Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36309030558

TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD Kft.

EGER-MEZŐKÖVESD-MISKOLC és TISZA TÓ KÖRNYÉKÉN

 

 

ÉRDEKLÓDÖM

  Hívjon, ha érdekli ez az ingatlan!

  IKeressen bátran! Minden esetben visszahívom Önt, ha éppen nem tudott elérni engem! +36 30 9 030 558 Küldjön SMS-t, ha egy vagy több konkrét ingatlan érdekli, így több információt tudok Önnek adni, amikor visszahívom!

  További információk

  Ingatlan típusa

  ,

  Víz

  Villany

  Település

  Gáz

  Fürdő és WC

  Azonosító

  32458307

  Alapterület

  Telekterület

  1042