Tardon 9 szobás kiváló állapotú családi ház-vendégház ELADÓ. Tard, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

98 000 000 Ft

Tardon 9 szobás kiváló állapotú családi ház-vendégház ELADÓ.

ELADÓ a Mezőkövesdtől 15km-re lévő, a Bükki Nemzeti park peremvidékén elhelyezkedő Tardon egy 1993-ban téglából épült, kétszer 190m2-es, 9 szobás családi ház-vendégház. Az ingatlanban az alsó szinten nagy méretű nappali van, amiből egy fából készült nagyméretű pihenőteraszra jutunk ki, egy szoba, kisebb alapterületű szoba, minőségi konyha magas műszaki tartalmú gépesítéssel, étkező, előszoba, két fürdőszoba, kamra, mosókonyha, kazánház és két toalett található.

A felső szintre az előszobából és az oldalsó külső teraszról is feljuthatunk. Fent két szoba, 4 kisebb alapterületű szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, toalett és magas benapozottságú belső terasz található. Az ingatlan fűtése puffertartályos gázkazánnal, radiátorral és padlófűtéssel van megoldva. A nyílászárók korszerű műanyag és fa keretesek, hőszigetelt üvegezésűek.

Az 1500m2-es parkosított udvaron fedett autóbeálló, fából készült nagyméretű pihenőterasz, nyárikonyha, grill és bográcsozó hely, gondozott vetemények és gyümölcsfák vannak. Az ingatlan mellett egy szintén 1500m2-es szabad beépíthetőségű telek is található.

Az impozáns épület sok éven keresztül vendégházként volt hasznosítva, a vendégkört az új tulajdonosnak az eladó szívesen átadja, ezáltal az alsó szinten családi házként, a felső szinten vendégházként tovább üzemeltethető. A Bükk közelsége, a csend és nyugalom páratlan lehetőségeket biztosíthat új tulajdonosának.

Ár: 98M Ft.

Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36309030558

Azonosító: 32271567 Kategóriák: , , ,

ÉRDEKLÓDÖM

  Hívjon, ha érdekli ez az ingatlan!

  IKeressen bátran! Minden esetben visszahívom Önt, ha éppen nem tudott elérni engem! +36 30 9 030 558 Küldjön SMS-t, ha egy vagy több konkrét ingatlan érdekli, így több információt tudok Önnek adni, amikor visszahívom!

  Leírás

   

   

  További információk

  Ingatlan állapota

  Település

  Fűtés

  ,

  Kilátás

  Tetőtér

  Építés éve

  Villany

  Víz

  Gáz

  Csatorna