Tiszabábolna, Fő út

37 000 000 Ft

Azonosító: 32271343 Kategóriák: , , ,

ÉRDEKLÓDÖM

  Hívjon, ha érdekli ez az ingatlan!

  IKeressen bátran! Minden esetben visszahívom Önt, ha éppen nem tudott elérni engem! +36 30 9 030 558 Küldjön SMS-t, ha egy vagy több konkrét ingatlan érdekli, így több információt tudok Önnek adni, amikor visszahívom!

  Leírás

  Tiszabábolnán 6 szobás újszerű családi ház-vendégház ELADÓ.

  Eladó a Mezőkövesdtől 28km-re lévő Tiszabábolnán egy 2009-ben épült, újszerű, jó állapotú 6 szobás családi ház-vendégház. A jelenleg vendégházként üzemelő ingatlanban 1-1 házrész-apartman van kialakítva. Házrészenként lent 1 szoba, nappali-étkező-konyha, fürdőszoba és toalett található. A felső szinteken 2 szoba került kialakításra. Az ingatlan fűtése házközponti radiátoros és apartmanként egy-egy fatüzeléses kandalló is van.

  A nyílászárók korszerű műanyag, hőszigetelt üvegezésűek, ezekre redőny és rovarháló is került. A konyhák bútorzata minőségi kivitelezésű, mosogatógéppel vannak ellátva. Mindkét apartman nappalijából kényelmes, fából készült pihenőteraszokra juthatunk ki.

  Az 1500m2-es kertben bográcsozó hely lett kialakítva, az ingatlan mellett pluszban még szintén van egy 1500m2-es telek, ezek öntözése 2db gyűrűs kútról lehetséges. A vételárban az apartmanok teljes bútorzata és a háztartási berendezések (hűtő, mikró…stb.) is benne van. Tiszabábolna kedvelt kiránduló és üdülőhely, Tisza-melléki település az M3 autópályától 25 km-re fekvő falu. Itt található a Szajlai Holt Tisza, egy 10 hektáros vízterület, mely a horgászok számára kiváló adottságokkal rendelkezik. 

  Az új tulajdonos akár családi házként, akár tovább vendégházként is üzemeltetheti az ingatlant.

  Ár: 37M Ft.

  Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36309030558

  További információk

  Ingatlan állapota

  Település

  Fűtés

  ,

  Kilátás

  Tetőtér

  Építés éve

  Villany

  Víz

  Gáz

  Csatorna

  van