Demjénben a fürdőtelepülésen, Egertől nem messze nagyméretű belterületi telkek ELADÓK.

35 000 000 Ft

Kategória:

**Fedezze fel az Élet Örömét a Demjén és Kerecsend Között!**

Demjénben a fürdőtelepülésen, Egertől nem messze nagyméretű belterületi telkek ELADÓK.

Álmodozott már arról, hogy egy lenyűgöző környezetben, a természet ölelésében, de mégis közel a fürdőhöz és városhoz, egy saját paradicsomi birtokon éljen? Akkor itt a lehetőség, hogy valóra váltsa álmait!

Heves vármegyében , a Demjén és Kerecsend települések között, közvetlenül a Demjéni Termál Tó Fürdő komplexummal szemben található egy nagyméretű, 6880 m2-es belterületi telek.

A frekventált helyen elhelyezkedő és külön hrsz.-on lévő telkek körbekerítve várják új tulajdonosukat, egy 36 méteres széles utcafrontal.

A teleken már található egy új építésű, körülbelül 80 négyzetméteres istálló, mely alkalmas lovak és szárnyas állatok tartására.

A nagymennyiségű gondozott és termő gyümölcsfák mellett egy fúrt kút is rendelkezésre áll, hogy gondoskodjon a növények öntözéséről.

A gáz, víz és csatorna bekötése közvetlenül az utcáról megoldható. A telek fő út felőli részén a villany földkábel leállás már megtörtént, így a bekötés egyszerű és gyors.

A Demjéni Termál Tó Fürdő közelsége kiváló lehetőséget kínál a rekreációra és pihenésre vágyóknak. Eger és a szintén fürdőtelepülés Egerszalók is könnyen megközelíthető, így ideális helyszín családi házak, lakóparkok vagy vendégházak építésére. Emellett a telek telephelyként is szolgálhat vállalkozásoknak, és a gyümölcsfák termése extra bevételt jelenthet a kertészkedés szerelmeseinek.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, és tegye meg az első lépést a saját paradicsomi birtokja felé Heves megyében!

Ár: 34,9M Ft.

Érdeklődni, időpontegyeztetés: +36309030558
TOP INGATLAN MEZŐKÖVESD Kft.
MEZŐKÖVESD, EGER, TISZA TÓ ÉS MISKOLC KÖRNYÉKÉN

Az ingatlan vásárlást-eladást ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány elkészítésével segítjük.

További információk

Település

Telek mérete (m2)

Ingatlan típusa

,

Leírás, videó

Demjénben a fürdőtelepülésen, Egertől nem messze nagyméretű belterületi telkek ELADÓK.

Érdekelheti még...