Mezőkövesd szívében 2 szobás+ hatalmas amerikai konyha-nappalis egyedi berendezésű családi ház, hozzá tartozó üzlethelyiséggel ELADÓ.

49 900 000 Ft

Kategória:

Mezőkövesd szívében 2 szobás+ hatalmas amerikai konyha-nappalis egyedi berendezésű családi ház, hozzá tartozó üzlethelyiséggel ELADÓ.

Eladó Mezőkövesd szívében 2 szobás+ hatalmas amerikai konyha nappalis családi ház hozzá tartozó üzlethelységgel. A cca. 150 nm-es hasznos lakóterületű ingatlanban a 2 szoba és nappali/konyha/étkező mellett fürdőszoba+wc, tároló helység található. A családi ház egy része vegyes falazatú, a többi része téglából épült. A fűtés központi gázfűtéssel(cirkó) ill. vegyes tüzeléssel is megoldható. A külső nyílászárók korszerű hőszigetelt üvegezésűek. A radiátorok modern egyedi darabok. A telek cca. 980 m2, melyen található a lakóház, az üzlethelység, a melléképület és a 3 autó beállására is alkalmas garázssor.

Az ingatlan adottságai lehetővé teszik új tulajdonosának a széleskörű átalakítás és felhasználás lehetőségét.

Az üzlethelység cca. 60 nm-es, 3 mosdó+wc- is található benne. A fűtés központi fűtéssel megoldott, a helységekben radiátorok vannak. Akár két kisebb méretű irodává is alakítható, utcai bejárattal rendelkezik, előtte parkolási lehetőség adott. Az üzlethelység jelenleg ki van adva, melynek kiadása tovább folytatható ill. más célra is felhasználható, akár lakóházzá is alakítható.

A családi ház kizárólag az üzlethelységgel együtt kerül értékesítésre.

Irányár: családi ház + üzlethelyiség: 49,9M Ft

Érdeklődni: +36302914581

További információk

Azonosító

nincs megadva

Település

Ingatlan típusa

,

Telek mérete (m2)

Szobák száma

Alapterület (m2)

Emelet

Épület szintjei

Érdekelheti még...