Mezőkövesden 2,5ha-on igényes lovastanya, 2 szobás+ nappalis családi lakrész és gazdasági komplexum ELADÓ.

250 000 000 Ft

Kategória:

Mezőkövesden 2,5ha-on igényes lovastanya, 2 szobás+ nappalis családi lakrész és gazdasági komplexum ELADÓ.

Eladó Mezőkövesden 2,5ha-on, művelési ágból kivont külterületen egy kitűnő állapotú, aszfaltos úton megközelíthető, és igényesen megépített és fenntartott lovastanya.

A 25.000m2-en elterülő gazdasági komplexum Mezőkövesdtől 5perce Miskolc irányában található.  A lovastanya teljes ellátottságot biztosít az itt tartott lovaknak, több ló elhelyezésére alkalmas jó állapotú istálló lett megépítve, ez az itt lévő lovak elhelyezésére és bármilyen igényt kielégítő teljes ellátására alkalmas.

A lovastanya területén többszáz m2-es különálló karámrendszerek találhatóak, ahol a lovak szabadon élvezhetik a tér adta lehetőségeket.

A nagyméretű földterületen több jelentős beruházás is történt, fából készült autóbeálló és többek közt a szálas takarmány tárolására alkalmas nagyméretű csarnok lett megépítve, ennek tetejére teljes napkollektor rendszer lett telepítve.

A gazdasági komplexumhoz szorosan kapcsolódik egy többezer férőhelyes baromfinevelő telep, automatizált etető és itató berendezéssel. Az állattartást végző alkalmazottak összkomfortos szolgálati lakrészben (konyha-étkező, szoba) pihenhetnek szabadidejükben.

A gazdasági területen minden közmű elérhető és fúrt kút is rendelkezésre áll.

Lakhatásra a gazdasági épület felső szintjén egy 110m2-es,

2 szobás+ nagy nappalis lakrész lett kialakítva. Rendelkezésre áll még konyha, fürdőszoba toalettel, előszoba, és a felső szinten a lakrész mellett még szintén a 100m2-es padlástérből ugyanilyen kiosztású és felszereltségű lakrész is kialakítható. A fűtés a telepített napkollektorok miatt részben elektromos, részben gázcirkó radiátoros, hűtésről inverteres klíma gondoskodik.

A teljes gazdasági komplexum és lakrész ára: 250M Ft.

Érdeklődni, időpont egyeztetés: +36309030558

TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD Kft.

EGER-MEZŐKÖVESD- TISZA TÓ és MISKOLC KÖRNYÉKÉN

 

 

További információk

Azonosító

nincs megadva

Település

Ingatlan típusa

, , ,

Telek mérete (m2)

Szobák száma

Alapterület (m2)

Emelet

Épület szintjei

Leírás, videó

Mezőkövesden 2,5ha-on igényes lovastanya, 2 szobás+ nappalis családi lakrész és gazdasági komplexum ELADÓ.

Érdekelheti még...